Rutines. Cia Ambi2

informació obraSinopsi:

El soroll del trànsit omple les nostres oïdes mentre ens desplacem al nostre lloc de feina. Una passejada pels moments i vivències del dia a dia. Tots i totes som iguals, però, a la vegada, únics i irrepetibles. Una falsa dicotomia, un oxímoron vital. Rutines és una reflexió sobre la quotidianitat a través del llenguatge del circ.

Crítica: Rutines. Cia Ambi2

20/05/2022

Conscients que es queden enrere

per Jordi Bordes

Rutina és l'exercici d'escalfament, d'aprenentatge dels malabars. De posar a prova l'equilibri i la força del cos per desenvolupar una acció que exigeix precisió. En l'horari laboral d'un oficisista, són els dies en què res apassiona, que tot es fa amb l'únic objectiu de buidar els papers de la taula, de desplaçar-los d'un arxivador a un altre.

Ambi2 juguen a la coincidència i presenta un complet exercisi de boles i de maces en parella. Ho proven del dret i del revès, com a una fórmula per superar l'ensopiment del qui signa instàcies i revisa excels. Són uns veterans de l'escena internacional que defensen el seu malabarisme des del pes de la tradició. És honest i adequat. Però quan proven de construir uns personates, una situació delaten que estan provant de fer un canvi per afegir als malabars una raó dramatúrgica. És adequat i conveinent però la seva intenció no arrba a prou bon port, probablementk perquè els falta endreçar idees i concentrar un relat mínim, en el que elss s'hi sentin còmodes i sedueixi l'espectador. Com en altres muntatges d'aquesta edició, (Endangered, Ino) els aniria bé una mirada externa d'algun dramaturgista que afinés les seves bones intencions.