The Colour of Time

informació obraDirecció:
Caroline Selig , Xesco Quadras
Intèrprets:
Julie Alamelle, Jean-Serge Dunet, Sandra Français, Henri Haddad, Michaël Jaume, Cyril Limousin, Kader Mahammed, Juliette Nicolotto, Vladimir Rivera, Lucas Tissot, Diane Touzin, Julie Yousef , Xesco Quadras
Interpretació musical:
Dominique Beven, Philippe Capitani, Laurent Pernice
Caracterització:
Angela Landreal, Lucie Schreiber
Sinopsi:

The Colour of Time és una explosió de color, d'alegria i de bons desitjos en una desfilada coreografiada. Un ritual efímer que s'origina per tal d'esborrar les jerarquies i les diferències entre les persones i de celebrar col·lectivament l'amistat, la interculturalitat i el mestissatge. L'espectacle s'inspira en el Holi Festival que se celebra a l'Índia amb l'arribada de la primavera.

La proposta combina moviment, actors-ballarins i músics en viu i convida el públic a participar d'una passejada molt especial per compartir un bany de pols de gulal i un munt d'abraçades i a canviar entre tots el color del firmament. Sempre atents a les alegries i als drames de la vida quotidiana, Cie. Artonik se serveix de la dansa, el teatre, les arts visuals i els ambients musicals per a desenvolupar el seu estil escènic característic.

Crítica: The Colour of Time

09/09/2016

Una festa popular

per Aída Pallarès

The Colour of Time és una desfilada coreografiada, una explosió de colors, xauxa i música inspirada en els cada cop més habituals Holi Festivals. Un espectacle popular que esborra jerarquies, diferències d’edat i prejudicis. Tant se val si la dramatúrgia és (massa) fina i, en el fons, el muntatge és una festa ‘Holi Festival’ amb una mica més de dansa, moviment i música en viu. The Colour of Time és una molt bona manera d’inaugurar un certamen de teatre de carrer com Fira Tàrrega. Una molt bona manera de recordar els orígens populars de la Fira (Comediants) i el valor social i democratitzador de les arts de carrer.