The Colour of Time

informació obraDirecció:
Caroline Selig , Xesco Quadras
Intèrprets:
Julie Alamelle, Jean-Serge Dunet, Sandra Français, Henri Haddad, Michaël Jaume, Cyril Limousin, Kader Mahammed, Juliette Nicolotto, Vladimir Rivera, Lucas Tissot, Diane Touzin, Julie Yousef , Xesco Quadras
Interpretació musical:
Dominique Beven, Philippe Capitani, Laurent Pernice
Caracterització:
Angela Landreal, Lucie Schreiber
Sinopsi:

The Colour of Time és una explosió de color, d'alegria i de bons desitjos en una desfilada coreografiada. Un ritual efímer que s'origina per tal d'esborrar les jerarquies i les diferències entre les persones i de celebrar col·lectivament l'amistat, la interculturalitat i el mestissatge. L'espectacle s'inspira en el Holi Festival que se celebra a l'Índia amb l'arribada de la primavera.

La proposta combina moviment, actors-ballarins i músics en viu i convida el públic a participar d'una passejada molt especial per compartir un bany de pols de gulal i un munt d'abraçades i a canviar entre tots el color del firmament. Sempre atents a les alegries i als drames de la vida quotidiana, Cie. Artonik se serveix de la dansa, el teatre, les arts visuals i els ambients musicals per a desenvolupar el seu estil escènic característic.

Crítica: The Colour of Time

10/09/2016

Diversió en colors

per Manuel Pérez i Muñoz

Inspirades en els holi, els festivals indis del color que anuncien la primavera, la companyia francesa Artonik va platejar una inauguració de FiraTàrrega festiva, alegre i despreocupada. Un conjunt de músics arrenca una desfilada a la qual s'afegeixen diferents individus que representen diverses religions i orígens socials. Després de la desorientació inicial, el grup coordina una coreografia conjunta. El següent pas serà desprendre's dels seus atributs (vestimenta, actitud) per plantejar un ritual de purificació, una dansa de germanor que donarà peu a la celebració conjunta amb el públic, 'flash mob' inclòs. Fi de festa a la Plaça Major amb llançament dels tradicionals pigments i apoteosi d'alegria col·lectiva. Sense més pretensió que agradar, l'espectacle aconsegueix plantejar una macro celebració grupal naïf però molt eficaç. El públic respon i es crea la màgia. Missió complerta.