Tots els noms

informació obra


L’any 1989 María Muñoz i Pep Ramis formen el grup de dansa Mal Pelo. Des dels començaments, ha basat el seu treball en una recerca constant de llenguatges.. Durant els seus primers anys, el grup realitza nombroses gires arreu del món. Mal Pelo ha rebut, entre altres, el Premio Nacional de Danza 2009 que atorga el Ministeri de Cultura i el Premi Nacional de Dansa 2001, de la Generalitat de Catalunya. L’any 2001 Pep Ramis i María Muñoz impulsen L’animal a l’esquena, un centre de creació i intercanvi multidisciplinari en una masia de Celrà (Girona). El centre és un refugi que fomenta l’experimentació i l’intercanvi d’idees i experiències entre directors d’escena, músics, videoartistes, teòrics i ballarins que participen en residències, tallers i laboratoris.

Companyia:
Mal Pelo (María Muñoz-Pep Ramis)
Autoria:
María Muñoz
Intèrprets:
María Muñoz
Direcció:
María Muñoz, Pep Ramis, Leo Castro (col·laboració direcció)
Escenografia:
María Muñoz, Pep Ramis
Composició musical:
Steve Noble, John Edwards, Nuno Rebelo
Text:
Mal Pelo, Carlos Thiebaut, John Berger
Producció:
Agora de la Danse de Montreal, Festival Grec de Barcelona, en coproducció amb Festival VEO de València, Festival Temporada Alta 2010
Sinopsi:

María Muñoz i Pep Ramis, directors artístics de Mal Pelo, amb la col·laboració especial de Leo Castro, han articulat un nou treball escènic, Tots els noms, en què María Muñoz continua el seu treball de recerca com a intèrpret en format de solo escènic. Tots els noms és un viatge de recerca a través dels noms que configuren un cos específic, que l’habiten i el projecten. Una reflexió sobre la designació i la confirmació pròpia a través dels noms amb textos inspirats en el llibre de Carlos Thiebaut, Historia del nombrar.

Crítica: Tots els noms

27/01/2014

Bravo María Múñoz

per Carmen del Val

Inolvidable