30/40 Livingstone

informació obra



Autoria:
Sergi López i Jorge Picó
Direcció:
Sergi López i Jorge Picó
Intèrprets:
Sergi López i Jorge Picó
Producció:
Setzefetges, Ring de Teatro
Sinopsi:

Un explorador es troba en plena recerca del que, diuen les cròniques, és l'animal dels animals, invisible fins ara per a l'ull humà i que, segons antics manuscrits, té ànima. Tant de temps ha passat intentant trobar que la vida del nostre aventurer s'ha transformat en una obsessió, i el persegueix rutinària i metòdicament. El que no sap és que la trobada amb aquest animal canviarà la seva vida i res tornarà a ser com abans.

Després de l'èxit fulgurant de Non Solum (sis anys en cartell) Sergi López repeteix tàndem amb Jorge Picó en aquest 30-40 Livingstone , títol que fa referència a un partit de tennis i al cèlebre explorador. López és aquest explorador que busca en la naturalesa un espai d'assossec en el seu obsessiva recerca i el que troba és un lloc on les regles són tan estrictes com les d'un partit del Godó. Jorge Picó és el toro animal antropomòrfic que omple de moviment l'espai i que li serveix d'antagonista en aquest espectacle d'humor, una comèdia que, lluny de ser superficial, ens farà qüestionar- entre rialles nostres humans comportaments.

Crítica: 30/40 Livingstone

06/02/2014

Comèdia negra o tragèdia mítica amb tocs de comèdia?

per Jordi Bordes

Sergi López i Jorge Picó fan un pas més d'aquell divertimento surrealista,  Solum. En aquesta peça, hi continua havent el discurs imparable i còmplice de Sergi López (divertit per la seva capacitat de perdre i rependre el fil de les seves cabòries) però també entra en acció un animal que podria ser irreal, una mena de bèstia curiosa, ingènua, que s'atreveix a mantenir una conversa amb un humà, aparentment, innocent. al darrere, un toc molt negre, perquè la genètica és una arma carregada que es dispara quan un menys ho preveu. Qui no ha volgut tenir un trofeu al despatx de casa? L'home, doncs, és malvat per naturalesa.