Afasians - The last conference

informació obraCompanyia:
Za!, Companyia Voltäla
Direcció:
Za!
Intèrprets:
David Climent, Pablo Molinero, Eduard Pou, Pau Rodríguez
Direcció Musical:
Za!
Il·luminació:
Cube.bz
So:
El Mo
Vestuari:
Laia Muñoz
Autoria:
Companyia Voltäla
Estrena:
Grec 2016
Sinopsi:

Afasians – The last conference és l’esdeveniment més important al món de la ciència, i a més, és totalment irrellevant per a l’avanç científic. Comptarem amb les primeres declaracions en primícia de quatre membres de la tribu dels Afasians. Els Afasians ens explicaran els seus descobriments, incloent la destrucció del JO i l’obertura de la Caixa del Gat de Schrödinger, l’únic gat que està viu i mort al mateix temps.

Els Afasians han demanat una taula y quatre micròfons. I un sofà per a la pausa, òbviament. No hi haurà Power Point, ni estadístiques, ni dades objectives, perquè això, allà, no es valora. De fet, els Afasians no són una tribu, ni fan descobriments, ni donen conferències, però ho anomenarem tribu, descobriment i conferència perquè els entenguem.

Premi de la Crítica 2016 categoria Espectacle de dansa. 

Espectacle finalista en la categoria de noves tendències. Premis de la Crítica 2016

David Climent, finalista a la categoria de ballarí dels Premis de la Crítica 2016

Crítica: Afasians - The last conference

04/07/2016

Mirada cuántica

per Jordi Sora i Domenjó

En estado de gracia. Este es el momento de una compañía que crece a cada paso que da. Divertidos, clarividentes, exultantes y experimentales. 

En el Grec Festival 2016 se ha estrenado su nueva creación: Afasians, una tribu de otro espacio y lugar del nuestro, dispuesta a hacernos entender lo incomprensible.

Si hay futuro en el teatro y la danza, se trata de algo híbrido en lo que loscorderos.sc llevan una delantera tal que resulta casi imposible de alcanzar.

La crítica completa en el siguiente enlace: