Barbarians

informació obraCompanyia:
Hofesh Shechter Company, Mal Pelo
Direcció:
María Muñoz
Sinopsi:

El nou espectacle de Hofesh Shechter, barbarians, reuneix tres peces breus creades entre novembre de 2014 i juliol de 2015 en les quals l’imprevisible Shechter presenta un món sobri per a tres visions absolutament diferents sobre la intimitat, la passió i la banalitat de l’amor. La primera, la pertorbadora the barbarians in love, és una coreografia elegant i intimista per a 6 intèrprets. Amb la tremolor de l’emoció que rau dins l’ordre, una música eclesiàstica barroca acompanya una confessió veritablement contemporània. A continuació, tHE bAD és una explosió volàtil de ritmes dubstep per a una coreografia quasi urbana amb cinc intèrprets. L’espectacle el completa un duet, que mostra la veu singular i irònica del seu creador i la versatilitat i el talent dels seus intèrprets.

Aquesta nova creació és sorprenent per la seva senzillesa, sense escenografia  i amb una il·luminació que cau sense concessions damunt els intèrprets.

Crítica: Barbarians

06/02/2016

L'art de l'amor

per Jordi Sora i Domenjó

Sembla que Hofesh Shechter s'ha retrobat parcialment amb el mètode i en un període que abasta des del novembre de 2014 al juliol de 2015, en plena crisi dels quaranta com mig insinua en la veu en off de la primera peça, ha coreografiat un tríptic amb un desplegament desigual però sempre fascinant.

Pots llegir la crítica sencera en el següent enllaç: