Beyond

informació obraCompanyia:
Circa
Producció:
Circa
Autoria:
Yaron Lifschitz amb l’equip de Circa
Direcció:
Yaron Lifschitz
Intèrprets:
Rowan Heydon-White, Bridie Hooper, Rudi Mineur, Kathryn O’Keeffe, Paul O’Keeffe, Skip Walker-Milne, Billie Wilson-Coffey
Il·luminació:
Jason Organ
Escenografia:
Yaron Lifschitz, Jason Organ
Vestuari:
Libby McDonnell
Sinopsi:

La companyia australiana que va entusiasmar el públic del Grec 2013 torna a Barcelona per presentar un altre dels seus espectacles, un muntatge que combina les emocions més intenses amb el circ més depurat.

Tant se val que els vegin a Àsia o a Europa, al nord o al sud... No hi ha audiències que es resisteixin a l’encís d’un espectacle de Circa, una companyia australiana que ja ha mostrat el seu secret a Barcelona: les tècniques més treballades del món del circ, posades al servei de les emocions i els sentiments. El resultat són espectacles que commouen i sorprenen, com va passar l’any 2013 amb Circa i com segur que es repetirà enguany amb Beyond. I és que els set artistes que actuen en aquest muntatge estan disposats a mostrar-nos el seu jo interior i connectar amb el públic per tal de dur-lo... més enllà. Perquè convida els espectadors a explorar límits: els que separen els humans dels animals, la gent de seny dels bojos i la lògica dels somnis. Amb calidesa, emoció i algun toc de surrealisme, els artistes de Circa ens mostraran les seves habilitats extraordinàries, però també les ombres de la naturalesa humana i, el que és més important, un univers de sentiments i tendresa.

Crítica: Beyond

25/07/2014

Circa convenç

per Marcel Barrera

La companyia australiana Circa va aconseguir ahir un gran èxit durant la primera funció de l’espectacle Beyond a la sala Ovidi Montllor del Mercat de les Flors (Barcelona), en el marc del Festival Grec. El muntatge, que inclou excel·lents números de cinta aèria, trapezi, teles i equilibrisme, es pot veure encara avui i demà dissabte 24 de juliol.

La gran actuació dels set artistes de la companyia va tenir una excel·lent resposta del públic, que va omplir les graderies i es va posar dempeus per aplaudir, durant prop de quatre minuts, al final de la gran actuació de la companyia, formada per Rowan Heydon-White, Bridie Hooper, Rudi Mineur, Kathryn O’Keefe, Skip Walker-Milne, Billie Wilson-Coffey i Paul O’Keeffe. Aquest últim nom, exartista del circ Oz, va presentar dos dels millors números de la nit (trapezi i acrobàcies amb paper).

Després que l’any passat Circa va presentar al Grec Opus, un espectacle fred i sense esperit circense, el muntatge d’ahir demostra el perquè aquesta companyia, dirigida per Yaron Lifschitz, es troba entre les millors troupes de circ del moment. Val la pena no perdre’s un espectacle divertit, atrevit, amb aires de cabaret, clàssic i alhora renovador. Ho té quasi tot.