Cantando bajo la lluvia

informació obraDirecció:
Àngel Llàcer, Manu Guix
Intèrprets:
Ivan Labanda, Diana Roig, Ricky Mata , Mireia Portas, Júlia Bonjoch, José Luis Mosquera , Oriol Burés, Clara Altarriba, Bernat Cot, Bittor Fernández, Miguel Ángel Belotto, Sylvia Parejo
Ajudantia de direcció:
Joan Maria Segura, Daniel J. Meyer
Direcció Musical:
Manu Guix, Andreu Gallén
Adaptació:
Marc Artigau
Traducció:
Marc Artigau
Escenografia:
Enric Planas
So:
Roc Mateu
Il·luminació:
Albert Faura
Sinopsi:

La comèdia musical més espectacular de tots els temps t'espera aquest setembre al Teatre Tívoli.

Cantando bajo la lluvia, d'Àngel Llàcer i Manu Guix aposta per una estètica luxosa i detallista, increïbles números de ball, optimisme i sensibilitat. Una comèdia musical que reuneix les ganes de viure, de veure coses boniques i de gaudir del plaer. 

Considerada una de les millors pel·lícules musicals de tots els temps, Cantando bajo la lluvia narra una història d'amor ambientada a la irrupció de cinema sonor a Hollywood, que mostra tota l'elegància formal i estètica característica dels anys 20. L'excel·lent i divertit guió narra de forma irònica la pròpia història de el món de cinema mostrant a l'espectador algunes de les problemàtiques que es van trobar tant els actors, productors i directors a l'hora d'utilitzar les noves tècniques.

Una història plena de referències i picades d'ullet cinèfils que es va convertir en un clàssic referent dels anys 50, que té com a himne la famosa cançó "Singin 'in the rain" mundialment coneguda.

Crítica: Cantando bajo la lluvia

08/11/2021

Ruixat de nostàlgia

per Manuel Pérez i Muñoz

Amb la pandèmia mitigada, es pot celebrar la recobrada varietat de musicals de gran format que actuen de locomotora de la recaptació. També és d’aplaudir que la productora local Nostromo Live segueixi obstinada a crear i exportar grans muntatges des de Barcelona. El duo que formen els directors Àngel Llàcer i Manu Guix, a més, va llançat després de ‘La jaula de las locas’ (2018) i ‘La tienda de los horrores’ (2019). S’atreveixen ara, ni més ni menys, que a versionar la gran llegenda del cine musical de Gene Kelly i Stanley Donen (...)

LLEGEIX LA CRÍTICA SENCERA AL MITJÀ