Concerto a tempo d'umore

informació obraDirecció Musical:
Carles Coll Costa
Interpretació musical:
Naeon Kim (primer concertino), Natalia Klymyshyn (segon concertino), Nacho Lezcano (violí primer), Cecília Burguera (violí primer), David Sanmartí (principal violins segons), Tamara Caño (violí segon), Sergi Ruíz (violí segon), Queralt Garcia (principal violoncels), Carles Coll Bardés (violoncel), Tigran Yeritsyan (principal viola), Mónica Cruzata (viola), Juan Pablo Serna (principal contrabaixos)
Vídeo:
Amanda Baqué
Il·luminació:
Jordi Surroca
Producció:
TiP Produccions S.C. i Enllaç Musical
Autoria:
Jordi Cortés, Damián Muñoz
Intèrprets:
Jordi Cortés, Damián Muñoz
Sinopsi:

Un concert teatral dirigit a tots els públics. Un espectacle còmic i musical amb una banda sonora formada per les peces més conegudes dels autors més reconeguts de la música clàssica. Teatre de gest amb molt d’humor. Dotze músics i un director d’orquestra que fan transcórrer la música clàssica por situacions realment inversemblants. Una proposta concebuda per a fer gaudir al gran públic de las melodies més famoses i els gags més divertits, a la vegada que el públic més experimentat se sorprèn dels peculiars arranjaments musicals i els enginyosos recursos humorístics. Amb la garantia de l’autor i director de l’aclamat espectacle "Operetta", Jordi Purtí. Espectacle d'estrena en l'any de commemoració del vint-i-cinquè aniversari de l'Orquestra de Cambra de L'Empordà. Una sòlida aposta de futur per a continuar escampant la música a través de nous formats.

Crítica: Concerto a tempo d'umore

14/02/2015

Un concert esbojarrat i de qualitat

per Toni Polo

Després d’Operetta Jordi Purtí ha tornat a encertar-la amb aquest concert que és també una mica de teatre, una mica de clown, una mica de malabar... Dotze músics de corda interpreten peces de música clàssica prou conegudes (Mozart, Vivaldi, Beethoven...) amb tant humor com virtuosisme. Després de jugar amb el públic acabaran jugant a les pel·lícules en una esbojarrada representació divertidíssima i de qualitat musical. L’originalitat de la idea, de fet, no arribaria enlloc sense uns intèrprets experimentats i àgils com els de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà.


Trivial