El Petit Príncep, el musical

informació obraDirecció:
Àngel Llàcer, Eugenia González
Direcció Musical:
Manu Guix
Composició musical:
Manu Guix
Escenografia:
Jordi Queralt i Tatiana Halbach, Desilence Studio
Il·luminació:
Albert Faura
So:
Roc Mateu
Caracterització:
Amadeu Ferré
Vestuari:
Amadeu Ferré
Coreografia:
Xavi Duch
Ajudantia de direcció:
Daniel J. Meyer
Producció:
Turruà Llàcer S.L., La Perla 29
Intèrprets:
El Petit Príncep, Àngel Llàcer, Elena Gadel /Diana Roig, Marc Pociello, Xavi Duch
Adaptació:
Marc Artigau i Àngel Llàcer
Companyia:
Cia. de la Rosa
Sinopsi:

El musical "El Petit Príncep" és una història que coneixes des de sempre explicada d’una manera que mai has vist abans. L’espectacle que presenten Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions, ...) creada amb tots els detalls que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf. 

El musical "El Petit Príncep" és un espectacle creat per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys, que ens apropa d’una manera única a la narració de Saint-Exupéry.

Finalista als Premi de la Crítica 2014 en la categoria d'espectacle teatre familiar.

Crítica: El Petit Príncep, el musical

15/12/2014

Homenatge a Saint Exupéry i a un món màgic que pot seduir els nens d'avui i fer-los somniar amb la bellesa i l'amor.

per María José Ragué

El teatre pensat per a nenes i nens, acostuma a ser "cursi", a tractar-los com a imbècils, o bé a portar-los als móns de la informàtica, de les guerres de tota mena, de l’espai interplanetari... de la violència a tots nivells... Crec que va de l'espectacle "per nadons" a la vídeo consola gegant... Bé, no hi entenc gaire en aquest món i tampoc no m'interessa.

En aquest espectacle trobem un equilibri entre la poesia, la bellesa, l'aventura, la història d'un personatge que se'ns fa proper des de la màgia del somni, del conte que Saint Exupéry ens va regalar però que, evidentment, té tots els recursos de la tècnica de l’espai escènic, del vestuari, de les caracteritzacions...I té una música i un so, tan màgics com el mateix conte.

Potser si jo no tingués una néta de sis anys a qui li agrada molt el teatre, no hagués anat a veure aquest espectacle, però he de dir que aquest "Petit Princep" és "per a totes les edats" i que el somni de l'aviador i el petit príncep, de la rosa més bella de totes les roses, dels planetes que visitem...de les estrelles...tot constitueix un món que ens meravella.....I clar,  estem davant d'una producció de gran nivell, amb una escenografia canviant que s'apropa a les sensacions de màgia i que juga amb el so, el vestuari, tot l'embolcall que dóna credibilitat al somni.

Tot funciona i tot conforma una unitat harmònica que constitueix aquest món fascinant en el qual es mou el Petit Príncep –excel·lent actor, ballarí i cantant–. Angel Llàcer, Manu Guix i Marc Artigau han aconseguit una unitat d'altíssim nivell i de grans sorpreses escèniques. Potser ens sobrarien uns quinze minuts, en el viatge planetari universal...però tot és coherent i brillant. Això no pot ser una crítica perquè el somni ens ha fascinat com si fóssim criatures. I suposo que aquest és el millor elogi.

Trivial