El Petit Príncep, el musical

informació obraDirecció:
Àngel Llàcer
Direcció Musical:
Manu Guix
Composició musical:
Manu Guix
Escenografia:
Jordi Queralt i Tatiana Halbach, Desilence Studio
Il·luminació:
Albert Faura
So:
Roc Mateu
Caracterització:
Amadeu Ferré
Vestuari:
Amadeu Ferré
Coreografia:
Xavi Duch
Ajudantia de direcció:
Daniel J. Meyer
Producció:
Turruà Llàcer S.L., La Perla 29
Intèrprets:
El Petit Príncep, Àngel Llàcer, Elena Gadel /Diana Roig, Marc Pociello, Xavi Duch
Adaptació:
Marc Artigau i Àngel Llàcer
Sinopsi:

El musical "El Petit Príncep" és una història que coneixes des de sempre explicada d’una manera que mai has vist abans. L’espectacle que presenten Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 combina música, cançons d’estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions, ...) creada amb tots els detalls que transporta l’espectador des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf. 

El musical "El Petit Príncep" és un espectacle creat per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys, que ens apropa d’una manera única a la narració de Saint-Exupéry.

Finalista als Premi de la Crítica 2014 en la categoria d'espectacle teatre familiar.

Crítica: El Petit Príncep, el musical

01/01/2015

Un espectacle per enlluernar i emocionar tots els públics

per Marc Sabater

El musical familiar de gran format és pot menys que un desconegut a la cartellera catalana. Només per això, per apostar per aquest gènere estrany, El Petit Príncep ja mereix d’entrada un vot de confiança. Es dóna el cas, però, i afortunadament, que aquesta confiança queda perfectament ratificada a l’espectacle que han parit Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 i que converteix en un musical per a tots els públics el conte d’Antoine de Saint-Exupéry que ha marcat generacions de lectors.

El Petit Príncep té molts punts de contacte amb Genónimo Stilton i el Regne de la Fantasia, l’anterior creació de Llàcer i Guix, de la qual  han agafat l’estil per posar-lo al servei d’un argument bastant més substanciós i poètic. Llàcer i Marc Artigau n'han extret l'essència i Manu Guix l'ha transformat en un seguit de cançons boniques i enganxoses.  

Llàcer, impregna la proposta amb el seu caràcter desacomplexat i també la protagonitza, esdevenint l’excel·lent cap d’un cartell magnífic tant des del punt de vista interpretatiu com vocal. Tots els intèrprets fan molt bona feina, però Xavi Duch i Marc Pociello converteixen les seves escenes en les parts més ben resoltes, més divertides i més virtuoses de l'espectacle. Tot plegat bastit damunt d’una proposta tècnica molt completa, amb un so espectacular, una escenografia molt efectiva i espectacular i una factura perfecte pel que fa a la il·luminació el vestuari i la caracterització.

El Petit Príncep no és un espectacle rodó de tot –potser hi caldria, per exemple, una major cocció dramàtica-- però és evident que fa el seu fet i enlluerna i emociona a petits i grans. I com pertoca a qualsevol bon musical, el públic surt del teatre cantant i reconfortat. En definitiva, un pas endavant d'una parella artística, Llàcer-Guix, que tenen molt a dir en el musical d'aquest país. 


Trivial