Moustache, The Rhythm Musical

informació obraCoreografia:
Sharon Lavi, Júlia Ortínez
Companyia:
Companyia de claqué Coco Comin
Direcció Musical:
Xavier Mestres
Intèrprets:
Companyia de claqué Coco Comin
Escenografia:
Paco Azorí­n
Producció:
Coco Comin
Sinopsi:

Aquests dies de confinament no hi ha teatre. Amb l'objectiu de reconfortar i acompanyar aquests dies de soledat i estranyes, moltes companyies que han penjat vídeos dels seus muntatges. Recomana, sensible a la iniciativa desinteressada dels artistes, els ordena a través del web.  


Podreu accedir a les gravacions clicant la pestanya del video de les fitxes.


Moustache, The Rhythm Musical narra una història inèdita, ambientada en el Londres de principis del segle XX, que sintetitza en clau d’humor els personatges, els costums, les tradicions i els sentiments de la societat britànica de l’època, convidant a l’espectador a viatjar en l’espai i el temps per llocs coneguts i paratges exòtics, i gaudir com a públic privilegiat de les històries que es representen sobre l’escenari d’un divertit i atrevit music hall.

Amb una posada escena espectacular, un ritme trepidant, una història apassionant i molt d’humor Moustache és el musical revelació de la temporada. Un espectacle apte per a tots els públics, que compta amb un elenc de 4 actors-cantants, 6 músics en directe i un cos de ball compost per 11 ballarins de la Companyia de Claqué Coco Comin.
Un musical que et sorprendrà!

Crítica: Moustache, The Rhythm Musical

17/01/2017

DRAMA Y HUMOR CON BIGOTE

per Carmen del Val