Orelles. Marga Socias & Els Mals Endreços

informació obraAutoria:
Marga Socias
Sinopsi:

Una experiència participativa sobre l’escolta. ORELLES (Organisme Rural d’Exploració Lliure d’Escoltes Singulars) és un projecte sonor inèdit i emocionant. En una caravana coneguda com ‘La-capsa-humana-de-música’, dos músics interpreten materials d’autoria pròpia mentre una investigadora analitza cada peça i la forma en què aquesta pot ser escoltada.

Els subjectes som totes, els músics i les que escolten. L’objecte és el so, la música i les cançons. I darrere de tot plegat un intent de subvertir l’escolta compulsiva i orientar, a qui tingui interès, cap a una escolta conscient.

Un espectacle-concert o un concert-espectacle que es presenta com un procés d’investigació on el públic és convidat a participar lliurement de les diferents

Crítica: Orelles. Marga Socias & Els Mals Endreços

19/09/2023

Escoltar i sentir

per Manuel Pérez i Muñoz

Davant d'una caravana, Marga Socias es creix en el seu personatge característic a mig camí entre la lucidesa del guru i la poca-soltada. A 'Orelles', junt a la banda 'Els Mals Endreços, ens proposa una teràpia per escoltar el món d'una altra manera, recital musical entre brossià i el posthumor desconcertant.

LLEGEIX LA CRÍTICA SENCERA EN 'EL PERIÓDICO'