Romeu i Julieta. Projecte Ingenu

informació obraAutoria:
William Shakespeare
Direcció:
Marc Chornet
Ajudantia de direcció:
Cristina López
Intèrprets:
Carlos Cuevas /Martí Salvat, Clàudia Benito /Roser Tapias , Roser Tapias, Rosa Serra, Toni Guillemat, Neus Pàmies, Xavier Torra, Cristina López, Jordi Llordella/ Joan Codina, Cristina Arenas
Vestuari:
Laura Clos – Closca
Escenografia:
Laura Clos – Closca
Assesoria de moviment:
Víctor Rodrigo
Il·luminació:
Justo Gallego
Producció:
Projecte Ingenu
Sinopsi:

Romeu i Julieta és la història d’un primer, i últim, amor. La història de dos joves per desprendre’s del llegat d’odi que no els deixa estimar, que no els deixa estimar-se.

Quan es coneixen, l’amor dels ingenus Romeu i Julieta és pur, complet, absolut. Aquest goig només dura un instant. El moment de saber que el seu

amor estarà condicionat per l’odi entre les seves famílies que és l’inici d’un destí fatal que acaba amb la mort dels amants. L'herència els assassina. Romeu i Julieta és la història de la impossibilitat de desprendre’s del propi llegat.

Crítica: Romeu i Julieta. Projecte Ingenu

30/05/2016

Trista història veureu, la de Julieta i Romeu...i no us la perdeu!

per Pep Vila

No és el clàssic de Shakespeare al cent per cent perquè la companyia Projecte Ingenu dirigida pel cada cop més potent Marc Chornet introdueix molts elements innovadors; per exemple, hi ha moments que sembla una òpera amb unes veus excel·lents a cappella; també deixa de banda els conflictes entre les dues famílies per centrar-se en aquesta parella d'ingenus, d'ingenus, això sí, lliures... i finalment introdueix elements divertits com el transvestisme d'alguns dels actors: en aquest sentit memorable el paper de la Dida interpretat per Toni Guillemat. A més, aquesta companyia de joves actors, encapçalats per la Clàudia Benito i el Carles Cuevas, broden el seu paper. Emocionen i captiven... el que deia, no us la perdeu.

Trivial