Simplicissimus. Roberto G Alonso

informació obraCoreografia:
Roberto G. Alonso
Direcció:
Roberto G. Alonso
Sinopsi:

Aquests dies de confinament no hi ha teatre. Amb l'objectiu de reconfortar i acompanyar aquests dies de soledat i estranyes, moltes companyies que han penjat vídeos dels seus muntatges. Recomana, sensible a la iniciativa desinteressada dels artistes, els ordena a través del web.  

Podreu accedir a les gravacions clicant la pestanya del video de les fitxes.


La primera revista musical infantil i familiar que ens endinsa en un univers particular, divertit i anàrquic del gènere. Inspirat en les anomenades revistes blanques de mitjans del segle passat, rememora en clau de dansa tots aquells números musicals i humorístics que ja en la seva època es van inspirar en artistes tan emblemàtics com Els Vienesos, la saga RivelLeopoldo Fregoli o Joséphine Baker.

Una proposta surrealista en què diferents disciplines escèniques es combinen per oferir una hora plena d’imaginació i fantasia. Dansa clàssica, contemporània, music-hall i claqué s’uneixen amb teatre, clown, titelles, mim o acrobàcia en un divertiment ple de llum, brillantor i color. Tot plegat desemboca en un espectacle singular i trepidant.

Un còctel de ploma i lluentó on tot és possible, perquè sigui degustat per tota la família, descobrint un món nou als més petits i rememorant un passat no gaire llunyà pels adults.

Un homenatge a les varietés de mitjans del segle XX, als temps dels teatres de fusta i els decorats de paper pintat.

Simplement… Simplicissimus.

Crítica: Simplicissimus. Roberto G Alonso

06/07/2013

Descarada, fresca, juganera

per Jordi Bordes

Compleix absolutament amb la referència "per a tots els públics". Perquè dóna una línia blanca del món de revista (amb plomes, vedets, cupletistes i una pila d'insinuacions) amb picades d'ullet per a pares i avis. Una mirada lúcida i intel·ligent. Seria l'espectacle ideal per a canalla d'El Molino. Ara hi ha el privilegi que volta. Cal no perdre-se'l. Divertidament diferent.