Sweet home on wheels

informació obraSinopsi:

Un matrimoni estrafolari i la seva caravana atrotinada i capritxosa (anomenada “Old Betsy”) són els protagonistes d’un espectacle còmic i interactiu que us farà riure de valent. La roulotte, de fet, és la llar d’aquests jubilats que hi conserven objectes absurds i records de tota mena, però està disposada a fer trontollar el seu vell món obsolet i fer aflorar emocions que sacsejaran la vida dels campistes. 

Sweet Home on Wheels és una comèdia hilarant sense paraules, creada i protagonitzada per Paolo Martini i Adrián Schvarzstein, clown, actor, director de circ i teatre i, sobretot, showman. Tots dos interpreten marit i muller i faran el públic partícip de les seves peripècies. Agafeu un bon lloc en aquest càmping vintage i prepareu-vos per conèixer l’Old Betsy i els seus entranyables propietaris.

Crítica: Sweet home on wheels

28/09/2022

Els Roper lloguen una caravana

per Jordi Bordes

Algú recorda la peripècia dels Roper que emetien els primers anys de TV3? Don0sc, ara, imagineu, que un dels episodis de la darrera temporada, és que lloguen a algun pelacanyes noruec una caravana i van a passar un cap de setmana al Parc de la Trinitat, a Barcelona. No els sembla millor lloc per plantar la parada que al bosc, en plena Mercè Arts del Carrer. I, és clar, els empipa una mica que els públic se'ls miri com si fossin uns d'aquells actors que fan petar de riure posant-se mitges, perruca i mocador al cap i (sense necessitat de creuar cap paraula perquè no dominen pas el català ni el castellà del territori) proven d'anar de compres, i de gaudir d'aquest sol estovat de setembre.

Adrian Schvarzstein és un artista que li agrada plantejar situacions i dur-les a l'extrem. Ho van fer en aquell màgic (i mai prou celebrat) Circus Klezmer de l'Ateneu Popular de nou Barris. I, poc més tard, amb la genialitat d'un personatges de maleta de pell dura, abric que cau fins a mitja cama i un silenci pertorbador, perquè volen comunicar-se però se saben irregulars sense permís de residència: Kamchatka. El grup va tenir altres rèpliques com Habitaculum, Fugit i Alter. Aquesta proposta és molt més informal, sense una ànima que es reveli vulnerable. La parella se sent superior pel fet de lluir una caravana. se senten segurs i, com que tothom se'ls mira, acaben creient-se capaços de traspassar la coreogrfaia que practiquen a l'aqguagym de la piscina de la seva barriada humil (però amb orgull) de Londres.