Tripula

informació obraCompanyia:
Farrés brothers i cia
Autoria:
Pep Farrés, Jordi Farrés, Jordi Palet
Direcció:
Jordi Palet
Escenografia:
Jordi Enrich, Alfred Casas, Farrés brothers i cia
Composició musical:
Jordi Riera
So:
Sergio Sisques
Il·luminació:
Jordi Llongueras
Producció:
Farrés brothers i cia
Estrena:
Estrena
Intèrprets:
Pep Farrés, Jordi Farrés
Sinopsi:

Voleu entrar dins un globus? Els Farrés brothers i cia ens proposen un viatge a dins d’un globus aerostàtic en desús, que utilitzarem per fer un divertit viatge imaginari cap al desconegut. Les brúixoles no ens podran ajudar, però entre tots aconseguirem dirigir-nos cap al “pol oposat”, el lloc on diuen que hi ha l’espècie animal desconeguda que hem d’identificar. Després de presentar Ovni al festival d’Avinyó, Pep Farrés, Jordi Farrés i Jordi Palet presenten un espectacle diferent que ens convertirà a tots en exploradors, i que s’ha inspirat en l’univers visual i l’imaginari fantàstic de Verne, en les aventures de l’explorador Roald Amundsen i sobretot en Life Aquatic, aquella delirant pel·lícula de Wes Anderson.

* Espectacle recomanat a partir de 8 anys.

Crítica: Tripula

27/04/2014

Aventura escènica

per Núria Cañamares

Farrés brothers i cia es reinventen amb una atrevida aventura escènica. Proposen al públic un viatge en globus aerostàtic i, encara que físicament ningú es mogui del lloc, s’entra de ple en un nova dimensió.

Per començar, sorprenen amb una fórmula enginyosa per no malmetre la tela del globus. A continuació, la tripulació queda en mans dels dos eufòrics científics que han ideat el nou mitjà de transport: “el Globus Estàtic, un aparell capaç de viatjar pels racons més inexistents de la imaginació”. A través de les seves explicacions i un audiovisual, els espectadors coneixeran de manera planera l’afany que ha tingut sempre per volar l’ésser humà i el seguit d’invencions que s’han succeït fins que, el 1783, els germans Montgolfier (avantpassats seus) van aconseguir-ho. Original i generosa contribució de la companyia a la seva ciutat, Igualada, un referent en la fabricació de globus aerostàtics a nivell mundial i l’oferta de lleure i competició esportiva internacional.

El públic viu l’espectacle amb emoció i delectació, assaborint amb gustós neguit l’oportunitat de gaudir d’una experiència nova. Sense revelar cap de les trifulgues que sorgeixen durant el viatge, queda garantit que no cal patir per la mainada, s’ho passa rebé. Aplaudim la iniciativa!