Dansa d'agost

informació obraAutoria:
Brian Friel , Jordi Vallejo
Intèrprets:
Màrcia Cisteró, Mónica López, Marta Marco, Òscar Muñoz, Nora Navas, Carlota Olcina , Albert Triola, Ramon Vila, Sara Espígul
Escenografia:
Sebastià Brosa, Elisenda Pérez Tapias
Vestuari:
Annita Ribera
Il·luminació:
Guillem Gelabert
Producció:
La Perla 29
Companyia:
La Perla 29
Sinopsi:

Dansa d’Agost descriu amb tendresa i nostàlgia però també amb cruesa la vida de cinc germanes solteres d’entre trenta i quaranta anys que viuen juntes al petit poble de Bally Beg, a la Irlanda rural de l’any 1936. Records, memòries d’un mes d’agost que va veure com el precari equilibri de la llar de les germanes Mundy s’esfondrava.

Finalista en la categoria d'espectacle Premis de la Crítica 2016

Ferran Utzet, finalista en la categoria de director. Premis de la Crítica 2016

Guillem Gelabert, finalista en la categoria d'il·luminació. Premis de la Crítica 2016

Crítica: Dansa d'agost

30/03/2016

El fet de viure

per Joaquim Armengol

Com que passa tan poques vegades que un muntatge teatral ens faci sentir tan a prop del que suposa viure, amb el seu aiguabarreig d’alegria i tristesa, on el petit és immens i l’immens és una cosa tan petita com el senzill i dolorós fet de viure, us animo a deixar-vos portar per aquesta meravellosa Dansa d’agost de Brian Friel, que ha dirigit en Ferran Utzet amb la companyia de La perla 29, al teatre de la Biblioteca de Catalunya. Podria dir-vos-en moltes coses més, abundar en la memòria del profund; però per una vegada deixem que la delicadesa de les emocions figurin realitats privades. A més, els paisatges íntims dels escriptors no necessiten cap tipus de racionalització.

Joaquim Armengol

Trivial