New Order

informació obraDramatúrgia:
Sergi Pompermayer
Direcció:
Sergi Pompermayer
Ajudantia de direcció:
Jumon Erra, Sergio Matamala, Concha Milla
Intèrprets:
Marta Domingo/Gemma Brió , Pablo Lammers
Escenografia:
Cesc Calafell
Il·luminació:
Xavi Gardés
So:
Mar Orfila
Vestuari:
Clara Peluffo
Coreografia:
Núria Legarda
Producció:
FlyHard Produccions S.L.
Sinopsi:

Aquests dies de confinament no hi ha teatre. Amb l'objectiu de reconfortar i acompanyar aquests dies de soledat i estranyes, moltes companyies que han penjat vídeos dels seus muntatges. Recomana, sensible a la iniciativa desinteressada dels artistes, els ordena a través del web.  


Podreu accedir a les gravacions clicant la pestanya del video de les fitxes.

Si tens dificultats, clica aquí

New Order són tres persones, dos homes i una dona, de classe mitjana, que durant la present crisi han vist com tot el que tenien se’ls hi ha escolat de les mans. Que senten que els hi han pres, a la força. La feina, els diners, la dignitat, el futur. Tres persones, dos homes i una dona, que podrien ser tu o jo. Que són nosaltres i que decideixen fer alguna cosa més. Que estan farts de cridar i que ningú els senti. Que ningú els escolti. Que ningú els vegi. Tres persones, dos homes i una dona, que decideixen passar a l’acció per canviar el món. El seu. El nostre. Que decideixen lluitar. Contra el seu enemic. Sense saber-ne. Equivocant-se. Fent-nos riure. Fent-nos patir. Ells són New Order. De moment.

Crítica: New Order

13/06/2014

La violència es paga amb violència

per Christian Machio

Sergi Pompermayer juga amb el que ja és gairebé un gènere per sí mateix: l'obra de teatre de segrestos. Segrestadors i víctima practicant un joc psicològic que si està ben portat, com és el cas, farà que l'espectador dubti per moments de qui és la víctima i qui el botxí. Però no ens enganyem, aquí l'autor i director deixa ben clar que hi ha uns dolents i uns, com a mínim, no tant dolents. Bon ritme i interpretacions que porten la violència al límit sense perdre la versemblança. 


L'enllaç a Youtube no està disponible.