Rent. Daniel Anglès

informació obraText:
Jonathan Larson
Direcció:
Daniel Anglès, Roberto G. Alonso
Intèrprets:
Àfrica Alonso, Clara Altarriba, Marc Andurell, Víctor Arbelo, Iskra Bocanegra, Nil Bofill/ Xavier Navarro, Albert Bolea, Júlia Bonjoch, Marc Gómez/ Peter Vives, Anna Herebia, Raquel Jezequel, Edgar Martínez, Elisabeth Molet, Iñaki Mur, Joana Rosselló, Luis Bermejo
Direcció Musical:
Miquel Tejada
Ajudant de direcció:
Àgata Casanovas, Jordi Taixés
Traducció:
Daniel Anglès, Marc Gómez,
Adaptació:
Daniel Anglès
Escenografia:
Raquel Ibort, Marc Salicrú, Mónica Boromello
Il·luminació:
Xavi Costas, Daniel Anglès
Músics:
Dani HDZ (guitarres i teclats), Pol Barbé (baix), Betel M.Daura (bateria i percussió), Pol Barbé (baix), Miquel Tejada (piano i teclats), Oriol Padrós (guitarres), Dani HDZ (guitarres i teclats), Betel M.Daura (bateria i percussió)
Producció:
Tutatis Productora
Companyia:
Flic Flac Teatre
Coreografia:
Roberto G. Alonso
Sinopsi:

Rent, el musical arriba a Barcelona per primer cop en català coincidint amb el 20è aniversari de l’espectacle.

Nascut a l’Off Broadway i guanyador de 4 premis Tony i un Pulitzer, RENT va trencar amb tot i va donar la volta al que passava al Broadway clàssic dels 90, quan era molt difícil veure dalt l’escenari històries contemporànies que reflectissin la vida real del moment.

Aquesta nova producció neix d’un equip artístic que, liderat per Daniel Anglès (actualment jurat al Oh Happy Day de TV3 i a punt d’estrenar Mamma Mia! al Teatre Tívoli com a Director Resident), vol recuperar aquella història. Segons les seves pròpies paraules, “a RENT no li escau res del que és habitual. Per això volem sortir del circuit tradicional. Volem ser lliures artísticament i produir l’espectacle des del cor. I buscàvem un entorn que tingués la vida que tenia l’East Village de Nova York als 90”.

A l'amfiteatre Grec es programa en versió concert. Es presenta en format espectacle al Condal.

Finalista actor de musical. Premis de la Crítica 2019

Crítica: Rent. Daniel Anglès

27/01/2016

Vibrant i energètic

per Pep Vila

No es pot demanar més, de moment. En tot cas, una mica més de rodatge, respecte del día que vàrem veure l'obra (l'estrena) i que sens dubte aconseguiran. NO desmereix en asolut d'altres versions que s'han vist, sense anar més lluny la del 99 a Barcelona. Tot això, si tenim clar que encara estem lluny del "Rent" original de Broodway de fa 20 anys. Dit això, a falta d'aquests "detallets" que s'aniran perfeccionant, tenim una brillant escenografía i efectiva il.luminació que magnifica l'escenari del Casino l'Aliança, a punt per entrar en els "estadis" teatrals de primera divisió. Tenim fantàstics músics en directe i un públic entregat des del primer minut de la funció, aclamant tots i cadascun dels números. Home! amb aquest agermanament, les coses han d'anar bé. A sobre, aquest grup de cantants/ballarins aconsegueixen transmetre (no sempre però sí en la majoría d'ocasions) la tragèdia de la mort, de la falta de treball, dels desnonaments, però també la il.lusió de viure i de demostrar les seves aptituds per tirar endavant, malgrat tot. Aniràn a més, però han començat força bé.

Trivial