Bombolles de paper

informació obraCompanyia:
Múcab Dans
Direcció:
David Pintó
Coreografia:
Irina Martínez
Intèrprets:
Irina Martínez, Joan Laporta
Il·luminació:
Bernat Llunell
Escenografia:
Santi Cabús
Vídeo:
Programació interactiva: Marco Domenichetti, Marta Verde, Joan Laporta
Producció:
Bàcum/arts escèniques i visuals.
Sinopsi:

Bombolles de paper és un espectacle de dansa, música en directe i interacció multimèdia. Una proposta visual i plàstica que juga des de la imaginació del nen/a (i l’adult) transportant-lo a un espai on tot és possible.

Un recorregut per un món fantàstic ple de bombolles de sabó, de paper, digitals, de globus, amb ombres, amb llum negra,.. Un espectacle màgic i dinàmic onnens i nenes no podreu desenganxar la mirada de l’escenari i en el que acabareu participant activament.

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Crítica: Bombolles de paper

14/04/2015

Bombolles de paper rebregat i sensorial

per Andreu Sotorra

Eminentment sensorial, l'espectacle 'Bombolles de paper', sense paraules, beu de les fonts de la dansa, del clown, de la combinació audiovisual d'imatges, objectes i colors i dels recursos tradicionals de la trompeta en directe i de les fugaces bombolles de sabó, tot i que molt lluny dels invents patentats per Pep Bou, sinó més aviat diria que vol ser un petit homenatge a qui va ser el creador del gènere.

La característica de la companyia Múcab Dans és que la majoria de les seves bombolles són, com el títol no enganya, de paper, de paper de colors rebregat, i que previ el lliurament de globus inflables als espectadors abans de l'entrada, l'espetec final de l'espectacle converteix la platea en un univers màgic de colors fluorescents gràcies a la sofisticació d'il·luminació de la sala quan els globus ja s'han inflat, gràcies a la bufera de cadascú i, com si fossin els moderns aparells mòbils dels concerts, ja han servit per seguir els ritmes que dirigeixen i acompanyen els dos intèrprets (...)