Bombolles de paper

informació obraCompanyia:
Múcab Dans
Direcció:
David Pintó
Coreografia:
Irina Martínez
Intèrprets:
Irina Martínez, Joan Laporta
Il·luminació:
Bernat Llunell
Escenografia:
Santi Cabús
Vídeo:
Programació interactiva: Marco Domenichetti, Marta Verde, Joan Laporta
Producció:
Bàcum/arts escèniques i visuals.
Sinopsi:

Bombolles de paper és un espectacle de dansa, música en directe i interacció multimèdia. Una proposta visual i plàstica que juga des de la imaginació del nen/a (i l’adult) transportant-lo a un espai on tot és possible.

Un recorregut per un món fantàstic ple de bombolles de sabó, de paper, digitals, de globus, amb ombres, amb llum negra,.. Un espectacle màgic i dinàmic onnens i nenes no podreu desenganxar la mirada de l’escenari i en el que acabareu participant activament.

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Crítica: Bombolles de paper

12/02/2014

BOMBOLLES MULTIMEDIA

per Ferran Baile

BOMBOLLES MULTIMEDIA

Espectacle visual i plàstic, que combina dansa, música, interacció multimedia, ombres i llum negre. Un viatge lúdic aun país plé de bombolles de sabó i globus òn tot és possible. En escèna, l´eficaç i comunicativa ballerina i coreògrafa Irina Martínez i el músic i enginyer multimèdia Joan Laporta, que és qui ha concebit tot el joc visual que apareix a la pantalla.  

Un bona targeta de presentació d´una companyia de recent creació que es presenta al públic familiar amb aquesta proposta que tot i funcionar està encara en camí de créixer.

Recomanable a nens i nenes entre 3 i 6-7 anys.

Bàcum Produccions audiovisuals i escèniques i Mucab Dansa, caminen junts des del 2010, de la mà d´Irina Martínez i Joan Laporta, buscant noves propostes escèniques que combinin la dansa, la tecnologia i la interacció multimèdia. Están treballant amb l´espectacle Caricies de ferro, en que dos ballarins i un autòmat s´inter relacionen amb una gran estructura de ferro. Altres espectacles que han treballat són el poema visual-dansat Pirouette en re-menor i la reflexió sobre la tecnologia-la dansa i els sons, MUT(is)#01.

Per més informació : www.bacum.info