inTarsi

informació obra


Aquest espectacle forma part de l'Itinerari Recomana
Tastaolletes
Itineraris recomana

Dramatúrgia:
EIA
Direcció:
EIA i Jordi Aspa
Intèrprets:
Armando Rabanera Muro, Fabio Nicolini, Fabrizio Giannini, Manel Rosés Moretó, Sarah Filmer “Sankey”, Quim Girón
Direcció Musical:
Cristiano Della Monica
Coreografia:
Michelle Man
Producció:
EIA , La Destil·leria
Il·luminació:
Sarah Filmer “Sankey”
Escenografia:
EIA, El Taller del Lagarto
Vestuari:
Fanny Fredouelle, Rosa Crehuet
Companyia:
Animal Religion
Sinopsi:

inTarsi, segona creació de la Companyia de Circ “eia”, és un espectacle reflexiu i visceral que té com a objectiu “fer riure pensant” o “ fer pensar rient” i que ofereix la possibilitat de mirar les coses des d’una altra perspectiva. Aquesta peça és una reflexió sobre la grandesa de trobar-se i la transformació dels sentiments: cadascú està sol d’una manera o altra, però si ho mires bé, t’adones que no ets molt diferent dels que són al teu voltant…

“Volem acompanyar al públic a submergir-se en un món familiar, un univers fet per peces de vida per les que tots hem passat, per a compartir amb nosaltres una experiència humana.

Pensem amb el públic com a acompanyant i no com a espectador, convidant-lo a impregnar-se del nostre imaginari des de l’entrada a la sala i oferint la possibilitat d’identificar-se en la successió d’estats d’ànim que composa el nostre viatge.”

Crítica: inTarsi

23/04/2016

Circ contemporani arrauxat

per Marcel Barrera

Els qui van tenir la sort de veure Capas, el primer espectacle de la companyia Eia, no sortiran decebuts de la nova creació. inTarsi és un espectacle que té grans virtuds: una excel·lent tècnica de portés, perxa xinesa i equilibris que, no se sap com, els quatre artistes (Armando Rabanera, Fabrizio Giannini, Fabio Nicolini i Manel Rosé) tenen la capacitat de transformar en humor. Aquesta comicitat acrobàtica ja la van apuntar d’alguna manera i salvant les distàncies Balagans en el seu espectacle Circumstàncies (15è Circ d’Hivern de l’Ateneu de 9 Barris). Ara els Eia segueixen aquest camí que ja van brodar a Capas i aconsegueixen presentar un espectacle compacte, molt ben cosit, amb acrobàcies d’alt voltatge i un sentit de l’humor que té, a més, la capacitat de sorprendre’ns.

No els hi cal crear un personatge, són notables acròbates de circ que executen precisos salts i equilibris. L’espectacle és un encadenament de gags humorístics que sorprenen per la seva originalitat i desinhibició, amb espectaculars coreografies col·lectives (Michelle Man) i una encertada música de Cristiano Della Monica. A diferència de Capas, no és un armari que es va desmuntant, sinó una pista rodona que es converteix en bàscula i altres elements per als exercicis circenses. Els Eia són acròbates en un bon estat de forma físic que demostren estar també en un moment creativament molt dolç. Un circ arrauxat que alegra l’esperit.