La gran ilusión

informació obraAutoria:
Antonio Díaz
Sinopsi:

Després del Show de Truman, una cadena de televisió catalana produeix el segon Reality Show Total de la Història: Magic Life. 

El protagonista és el centre involuntari d'un programa de televisió que retransmet la seva vida 24 hores al dia. Els seus familiars i amics (Josep Maria Pou, Emma Vilarasau...) són actors de prestigi que interpreten un paper en la seva vida. Des de la seva infància, el protagonista sent una gran obsessió pels jocs de mans i tothom li fa creure que és un il·lusionista excepcional. Però la realitat és ben diferent. 

Un dia, per un error de producció, Antonio descobreix la veritat i decideix abandonar Magic Life. Serà llavors, fora del programa, on el protagonista es marqui un objectiu, fer un espectacle per demostrar a tothom que és un gran il·lusionista. Aquest serà l'espectacle La Gran Il·lusió

La Gran Il·lusió és el nou espectacle d'Antonio Díaz (Premi Nacional de Màgia) amb el qual el jove il·lusionista es proposa repetir l'èxit del seu espectacle anterior La Sorprenent Història de Mr Snow.


Crítica: La gran ilusión

12/12/2013

Sense Títol (Crítica amb títol a la web, importada de l'antiga base de dades)

per Marcel Barrera