Fugit

informació obraCompanyia:
Kamchàtka
Autoria:
Kamchàtka
Direcció:
Adrian Schvarzstein
Intèrprets:
Cristina Aguirre Pérez, Claudio Levati, Andrea Lorenzetti, Judit Ortiz Parra, Lluis Petit, Josep Roca Canal, Edu Rodilla Soriano, Santi Rovira Odena, Gary Shochat, Prisca Villa
Producció:
FiraTàrrega, Scènes de la Rue – Mulhouse (, Derrière le Hublot – Capdenac
Estrena:
Estrena a FiraTàrrega 2014
Sinopsi:

Aquest treball es planteja com una preqüela que s’ubica a l’inici de la trilogia integrada per Kamchàtka i Habitaculum. Els mateixos personatges, el mateix univers. El públic és citat en un lloc inesperat per iniciar un viatge sorprenent. Una aventura on la geografia de la pròpia ciutat es converteix en un laberint ple d'experiències. Un espectacle en moviment, una fugida plantejada com una forma de lluita cap a l'esperança d'un món millor.

Crítica: Fugit

13/09/2014

Un viatge catàrtic

per Aída Pallarès

Fugit, que tanca la trilogia començada per Kamchàtka i Habitaclum, és un viatge cap a un món millor, cap a un futur ple d'esperança. Els integrants de la companyia, amb el ja característic abric rossegat i una maleta vella, encerclen els espectadors i ens donen, a cadascú de nosaltres, una pinça. Llavors comença la fugida (o potser el retorn?) pels racons més inesperats i desconeguts de Tàrrega. L'obligació de deixar enrere qui som i enterrar la nostra identitat, de sentir-nos emigrants durant seixanta minuts. El resultat és una experiència catàrtica, gairebé vital, que ens lliga, malauradament, amb el nostre passat i present més immediat. Un espectacle que tenyeix de malenconia els carrers i espais que el componen.