Sugar (Ningú no és perfecte)

informació obraDirecció:
Pau Doz, Joan Mª Segura
Coreografia:
Laura Olivella
Direcció Musical:
Bernat Hernández
Ajudant de direcció:
Lluís Parera
Vestuari:
Laia Cambrils
Escenografia:
Anna Gas
Intèrprets:
Bealia Guerra, Xavi Duch/ Lluís Canet, Ivan Labanda/ Oriol Burés, Pep Cortés, Maria Santallusia, Carles Sánchez, Dani Claramunt, Lorena García, Clara Gispert, Marta Borràs, Núria Torrentallé, Hugo Rivero, Roberto Provenzano, Óscar Planells, Lluís Parera
Autor:
José Pascual Abellán
Sinopsi:

Sugar, el musical de Broadway estrenat el 1972 al Majestic Theatre de NYC.

El musical està basat en la pel·lícula Some Like It Hot – Con faldas y a lo loco (1959). Una historia escrita per Robert Thoeren i Michael Logan, dirigit per Billy Wilder amb Marilyn Monroe, Tony Curtis i Jack Lemmon com actors principals.

Ubicada a Chicago durant el període de la llei seca nord-americana, Sugar és una comèdia blanca i per a tots els públics.

Premiat en la categoria de musical. Premis de la Crítica 2015

Crítica: Sugar (Ningú no és perfecte)

22/12/2015

Recuperant l'esperit de "NIngú no és perfecte"

per Pep Vila

"Sugar" és el triomf del teatre una mica més modest: amb el mínim, màxima rendibilitat. Què dic, "el mínim"? En tot cas ens referim a un marc petit, el Gaudí, i una escenografía modesta, on amb tres mobles mal comptats es fa un decorat nou constantment...la resta és un musical amb majúscules, amb un bon grapat d'actors i ballarins, amb una orquestra en directe i un aprofitament màxim de 4 sortides on tot el repartiment entra i surt de forma vertiginosa. Només amb això, "Sugar" esdevé un "deixar-se anar" durant un parell d'hores, sempre amb un somriure, tot revivint un dels grans clàssics de la història del cinema, del teatre i del musical: "Ningú no es perfecte". El primer número  ja és impactant i aconsegueix l'objectiu: que el públic s'enganxi. I així continuarà durant tota la funció, amb les aventures de Sugar i d'aquesta orquestra de dones on sobresurten Daphne i Josephine. Tant se val si són Xavi Duch o Ivan Labanda o ho actuen els seus substituts. El musical enganxa i en molts moments fa vibrar. Pocs mitjans, però actors i músics de talent: màxima rendibilitat, diversió assegurada.

Trivial